Najlepšie jednorazové elektronické cigarety (2024)

Najlepšie jednorazové elektronické cigarety

Nebaví vás neustále dopĺňať a dokupovať náplne do elektronických cigariet? Stále myslieť na to, či je vape dostatočne nabitý a vydrží celý deň alebo dokonca meniť batériu? V takomto prípade siahnite po jednorazovej elektronickej cigarete. Určite vás nesklame.

V článku sa dozviete:  

  1. Čo sú jednorazové elektronické cigarety a ako fungujú?
  2. Ako vybrať tú najlepšiu?
  3. Výber tých najlepších značiek jednorazových elektronických cigariet

Ako fungujú a čo sú vlastne jednorazové e-cigarety?

Jednorazový vape je vlastne elektronická cigaretaintegrovanou batériou, ktorá slúži len na určitý čas a na určité množstvo potiahnutí. Keď nadíde jej čas, stačí ju jednoducho vyhodiť a zakúpiť si novú, aj napriek spomínanej integrovanej batérii. Nie je totiž určená na ďalšie nabitie a nedá sa vymeniť.

Ďalším poznávacím znakom a pozitívom zároveň je, že nepotrebujete neustále dokupovať e-liquid. Ten sa nedá dopĺňať. Po určitom čase, keď prestanete cítiť jej lahodnú chuť, jednoducho liquid došiel a je na čase sa s jednorazovou vapkou rozlúčiť.

Avšak, najväčšou výhodou týchto jednorazových elektronických cigariet je nepochybne ich praktickosť. Stačí ju rozbaliť a môžete si hneď vychutnávať pôžitok z fajčenia. Netreba ju zapínať, vypínať, čakať na nahriatie, nabíjať ani dopĺňať náplň. Môžete ju mať po ruke kedykoľvek a kdekoľvek.

Na čo sa zamerať pri výbere najlepšej jednorazovej e-cigarety?

Výber jednorazového elektronickej cigarety závisí od osobných preferencií. Najskôr si treba odpovedať na to, ako často fajčíte. V tomto prípade sa teda treba zamerať na batériu. Práve tá má vplyv na to, ako dlho vám jednorazová elektronická cigareta vydrží. Ak teda fajčíte často, zvoľte vape so silnejšou batériou na viac potiahnutí.

Dôležité sú chute. Na trhu dnes, vďaka obrovskej popularite jednorazových e-ciagiet, nájdete nespočetne veľa príchutí. Mentolové, čokoládové, vanilkové, ovocné a, samozrejme, aj tie najrôznejšie kombinácie. Výber je len na vás.

V neposlednom rade je to atomizér, teda časť elektronickej cigarety, ktorá obsahuje samotný liquid a spôsobuje dym. A práve dym je jednou z najdôležitejších preferencií milovníkov vapeu. Nekvalitný atomizér zároveň môže spôsobovať aj nefunkčnosť jednorazovej e-cigarety a jej upchatie.

Výber tých najlepších elektronických jednorazových cigariet

1. Elf Bar 600 - 10/10

Najlepšia jednorazová elektronická cigareta Elf Bar 600

Elf Bar 600 je jedna z najznámejších a najobľúbenejších značiek jednorazových elektronických cigariet na našom trhu. A niet sa čomu diviť. Charakterizuje ich veľmi praktický, moderný a elegantný dizajn. Sú dostupné v obrovskom množstve príchutí. Dokonca sa viete rozhodnúť aj medzi veľkosťou batérie, a teda počtom potiahnutí.

Používatelia si chvália ich výraznú a lahodnú chuť, hustý voňavý dym aj pomer kvality a ceny. Spĺňa jednoducho všetky kritériá, ktoré by kvalitná jednorazová elektronická cigareta mala mať. Preto sa môže hrdo pýšiť najvyšším možným hodnotením – 10.

 2. XO Havana - 9/10

Druhá najlepšia jednorazová e-cigareta XO Havana

Francúzsky výrobca inšpirovaný klasickými kubánskymi cigarami prichádza na trh s ich elektronickou verziou. Nájdete v nej však chute tých najikonickejších krajín, ktoré sa tradičnými cigarami preslávili. Ani dizajn jednorazoviek XO Havana nesklame a možno by ste ani neprišli na to, že ide o elektronickú jednorazovú cigaretu.

Za menšie negatívum hádam môžeme považovať len to, že sú dostupné len v jednej verzii na 600 potiahnutí. Avšak, nápaditosť, dizajn, chuť aj dym tento maličký nedostatok zametú pod koberec, preto týmto jednorazovým e-cigaretám patrí hrdé druhé miesto v našom rebríčku s hodnotením 9.

3. Foggy Frog - 8/10

Tretia najlepšia jednorazová elektronická cigareta Foggy Frog

Veselé dizajny značky Foggy Frog s rozkošnou žabkou na obale určite neprehliadnete! Zároveň sa tieto e-cigarety pýšia aj šikovným ergonomickým náustkom. Kvalitou či intenzitou chutí a dymu sa vyrovná aj značke Elf Bar.

V čom však trošku zaostáva je šírka ponuky. Nenájdete u nej až také veľké množstvo príchutí, avšak, určite si budete vedieť vybrať. Rovnako je dostupná len vo verziách s 550mAh batériou na približne 600 potiahnutí, a tak jej hodnotenie najlepšie vystihne číslo 8.

4. Flavourtec - 7/10

Štvrtá najlepšia jednorazová elektronická cigareta Flavourtec UP

Flavourtec ako popredný výrobca e-liquidov, pochopiteľne, rozšíril svoju ponuku aj o viaceré druhy jednorazových elektronických cigariet. Avšak, aj napriek vybraným chutiam a vysokej kvalite je ponuka značne obmedzená.

Na hodnotení jej nepridáva ani nižšia výdrž batérie a, pochopiteľne, menej potiahnutí. Avšak, dizajnovo sú menšie a teda aj šikovnejšie. Hodnotenie – 7.

 5. Aromaking - 6/10

Piata najlepšia jednorazová elektronická cigareta Aromaking

Elektronické jednorazové cigarety od Aromaking vás už na prvý pohľad zaujmú svojím nevšedným a originálnym dizajnom. Na výber máte rôzne príchute s intenzívnou arómou aj dymom.

Značka Aromaking prišla na trh s ekologickou verziou jednorazových elektronických cigariet bez batérie. A to sa v dnešnej dobe naozaj cení. Avšak, práve táto vlastnosť môže byť pre ľudí odradzujúca...

Ako teda tieto cigarety fungujú bez batérie? Jednoducho... Na spodnej časti nájdete port na USB-C, ktorý jednoducho pripojíte na zdroj elektriny a môžete si ich vychutnávať. Práve toto však môžeme vnímať ako najväčšie negatívum, preto ju hodnotíme nižším číslom – 6.

Záver

Jednorazové elektronické cigarety si získali popularitu nielen u denno-denných fajčiarov, ale aj u tých príležitostných. A niet sa čomu diviť, sú praktické – nemusíte ich neustále nabíjať ani dopĺňať tekutiny. Zmestia sa aj do najmenšej tašky a z množstva chutí, ktoré sú na výber si vyberie každý. Stačí sa iba držať našich rád pri výbere a určite objavíte ten pravý pôžitok. 

 

Používáme ověření věku Adulto