Jedanaestica 11 (Tramvaj) - Príchuť AEON S & V 24ml
Kód: 0767OPodrobný popis
Jedanaestica je výnimočná príchuť s netradičným názvom. Vnútri však na vás čaká skutočne jedinečné chuťové potešenie. Ak máte v obľube tabakovú zmes RY4, skúste si ju predstaviť ešte dvakrát výraznejšiu a dvakrát sladšiu. Jedanaestica totiž obsahuje dvojitú porciu sladkého tabaku, dvojitú porciu karamelu a dvojitú porciu aromatickej vanilky. Ide o naozajstnú lahôdku.
V sérii AEON čaká to pravé na všetkých priaznivcov sladučkého ovocia, osviežujúcich ovocných zmesí, alebo lahodných dezertov. Séria ponúkne neuveriteľne autentickú chuť ovocia. Vďaka svojej prepracovanosti dokáže osloviť aj vaperov, ktorí sa zvyčajne na ovocie nezameriavajú. Ide o jedny z najlepších ovocných a dezertových príchutí na súčasnom trhu.
AEON je prémiový chorvátsky výrobca luxusných príchutí, ktorý predstavuje hneď niekoľko sérií zameraných na všetky typy vaperov. Každá ich séria je nesmierne špecifická a ohromí vás prepracovanosťou, správne zvoleným pomerom surovín a úplne dokonalou chuťou, ktorá vás doslova zrazí do kolien. Príchute AEON sú vyvíjané skutočnými majstrami vo svojom odbore, vapery s mnohoročnými skúsenosťami, ktorí ladia každú príchuť k úplnej dokonalosti. Každá príchuť sa vyvíja mnoho mesiacov, než je výrobca plne spokojný pred jej uvedením na trh. Nespornou výhodou príchutí AEON je absencia nadbytočných sladidiel a diacetylu pre vyváženú chuť. Príchute AEON S & V sú dodávané vo veľkej 120 ml fľaši, v ktorej sa nachádza 24ml príchute.
Postup prípravy e-liquidu AEON S&V: Do 120ml fľaštičky s 24ml príchute dolejte bázu. Fľaštičku dôkladne pretrepte. Potom môžete ihneď používať vďaka systému shake & vape. Odporúčame predovšetkým bázu s vyšším podielom VG (rastlinný glycerol), najlepšie 70% - 80% VG. Použiť však môžete aj klasické bázy 50/50, alebo bázu s vyšším podielom PG. Pre zvýraznenie výslednej chuti môžete nechať hotový e-liquid tiež cca 3 - 7 dní odležať.
Dodatočné parametre
Kategória: | Arómy a príchute |
---|---|
Hmotnosť: | 0.05 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár